jueves, 24 de febrero de 2011

Aprofitant que comencem una nova temporada...

Aprofitant que comencem una nova temporada, he decidit fer-me un petit blog per tal de poder compartir amb tots vosaltres les meves vivències sobre la meva companya de fatigues: bicicleta.

El meu nom és Antoni Pons, tinc 21 anys i sóc d'un petit poble situat a la comarca del Berguedà, concretament a la capçalera del riu Llobregat: La Pobla de Lillet. Sóc un aficionat als esports, entre els quals practico el tennis de taula, la bicicleta i qualsevol esport que em mantingui amb contacte amb la muntanya, m'agrada practicar-lo.

L'afició per la bicicleta ve des de molt jove. He tingut la sort de poder viure en un poble petit on hi ha molt poca circulació de vehicles pels carrers, cosa que ha fet que des de la meva infància pogués desplaçar-me amb bicicleta pels carrers sense gaires perills. A mida que m'he anat fent gran, l'afició per aquest esport ha anat creixent. Amb 12 anys feiem sortides amb els amics per la muntanya, i poc després ja anàvem a fer algunes pedalades per poblacions properes de la comarca.
Dels 15 als 18 anys potser ha estat l'època que menys esport he practicat, fins que a l'estiu de 2008, juntament amb un gran amic i actual company de fatigues, l'Adrià, vem decidir probar i adquirir una bicicleta de carretera. Va ser en aquest moment on realment va comensar la meva gran afició per aquest esport.
Durant aquests quasibé tres anys, he anat practicant aquest esport tant com he pogut, dic tant com he pogut ja que per qüestions d'estudi i de viure a la "gran ciutat" no he pogut fer tots els quilòmetres que m'haurien agradat, tot i això no em puc queixar. Han estat tres anys de proposar-se nous reptes i complir-los, tres anys disfrutant sobre rodes, tres anys de descobrir nous paisatges i noves pujades, algunes d'inhumanes i d'altres més entretingudes, en les quals he pogut descobrir paisatges únics i de gran bellesa, ports mítics que m'han fet sentir com un campió quan els he coronat.
Podria dir que el cicloturisme és com una droga sana que em té ben enganxat, em dona la motivació necessària per proposar-me nous reptes i entrenar per tal d'aconseguir-los, disfrutant-ne en tot moment, ja sigui en les sortides repetitives dels mesos d'hivern com en els grans reptes, rutes amb grans desnivells, aquelles sortides que fan que no puguis dormir la nit avans.

Ara que suposo que ja em coneixeu una mica més, només dir que en aquest bloc aniré explicant-vos les meves vivències sobre rodes, ja siguin sobre la btt o bé sobre la "flaca".

Salut a tothom i fins aviat!

1 comentario:

  1. Mira qui tenim aquí!!! jejeje

    Bona iniciativa Toni ;). Ara ja saps el que toca, a fer molts kilometres i moltes cròniques

    Sort en aquesta nova aventura ;)

    ResponderEliminar